Balta duona
Turintiems skrandžio, žarnyno veiklos sutrikimų, „Baltasis pyragas“ siūlo natūraliai iškeptą baltą duoną. Ji labai greitai, lengvai virškinama ir iš karto suteikia žmogui daug energijos, žvalumo. Puikiomis maistinėmis savybėmis pasižyminti duona dar kartais net vadinama baltuoju pyragu. Anksčiau ji buvo kepama tik ypatingomis progomis.
„Baltasis pyragas“ rekomenduoja paragauti rankomis formuotos, minkštos ir kvapnio "Mamos duonos", taip pat švelnios, purios, burnoje tirpstančios, lengvai salstelėjusios „Plikytos“, o gal Jums labiau patiktų senovinį pajūrio krašto Palangos duonos skonį bei kvapą išsaugojusi „Palangos“ duona? Laikantis tradicinių receptūrų jos kepamos iš aukščiausios kokybės kvietinių ir ruginių miltų, geriamojo vandens, mielių, joduotosios druskos, kmynų, cukraus, augalinio aliejaus, lieso pieno miltelių.
Šviežia bei kvepianti balta duona su gabalėliu sviesto ar šlakeliu alyvuogių aliejaus – kas gali būti geriau?
|
|
|
|
|
|
|
|